Real Estate Research Analist

Egeria is in 2015 met Egeria Real Estate Development (ERED) gestart met het (her)ontwikkelen van vastgoedprojecten in de Randstad. ERED richt zich voornamelijk op complexe projecten in binnenstedelijke gebieden, waarbij onder andere leegstaande kantoorgebouwen worden getransformeerd tot woningen. De totale ontwikkelportefeuille, ca. 250 miljoen euro geïnvesteerd tot heden, bestaat uit ca. 1.200 wooneenheden en ca. 40.000 m2 kantoren. Het uitgangspunt bij de projecten van ERED is dat naast het belang van de investeerders ook het algemeen belang wordt gediend; dit vertaalt zich in de ontwikkeling van goede woonvoorzieningen, leefbare buurten en het activeren van vervallen gebouwen en gebieden. Hiermee draagt ERED bij aan de duurzaamheidsambities van Egeria. De projecten worden na het ontwikkeltraject verkocht aan (institutionele) beleggers of consumenten. ERED is een jong en ambitieus team en werkt voor eigen rekening en risico.

 

Functie

Als Vastgoed Research Analist ben je verantwoordelijk voor het toepassen en uitvoeren van diverse analyses op onze ontwikkelingsportefeuille en toekomstige investeringen.

In het voortraject van een aankoop hou je je onder meer bezig met:

– Het maken van marktanalyses en het doen van marktverkenning;
– Het ontwikkelen van aankoopstrategieën;
– Het toetsen van strategieën;
– Financieel modelleren;
– Ondersteuning bieden in due diligence trajecten;
– Het voorbereiden van aankoopbesluiten

Kortom jij bent actief betrokken bij dit belangrijke onderdeel van het bedrijf.
Post deal hou je je bezig met analyses van performance, strategie, herkapitalisaties en tot slot natuurlijk met de verkoop van een project. Daarnaast lever je een bijdrage aan onze rapportages en optimaliseert de inrichting hiervan.
Je bent een belangrijk onderdeel van het team en samen met het management team van onze onderneming bouw jij mee aan een succesvolle toekomst.

Functie eisen

  • Je bent een academisch geschoolde professional met circa 2 tot 5 jaar deal- en operationele ervaring bij een projectontwikkelaar of binnen een vastgoedadviseur
  • Je bent analytisch sterk en in staat om data op een heldere manier inzichtelijk te maken;
  • Je bent commercieel, creëert en signaleert kansen en weet deze op juiste waarde te schatten;
  • Je hebt een intrinsieke drive om altijd de beste deal te ‘sourcen’;
  • Je bent nuchter, sociaal en werkt graag met een diversiteit aan stakeholders

Als je bij Egeria werkt, maak je deel uit van een familie. We zijn gefocust op resultaat, maar we vinden het heel belangrijk hoe we dat resultaat behalen. Door samen te bouwen. En door oplossingen te creëren en te delen. Elke dag opnieuw leren we van elkaar. We streven ernaar uit te blinken in alles wat we doen.

Investeren in de groei van onze mensen is onze sleutel tot succes. Al onze medewerkers krijgen daarom de gelegenheid om deel te nemen aan uiteenlopende ontwikkelingsprogramma’s.

Uiteraard bieden we een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden; zo hebben we een bonusregeling, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Solliciteren?

Stuur je cv, cijferlijsten en korte motivatie naar Dorothée Heerema – Vreede door op de onderstaande link te klikken.

Apply now