Laan van NOI

Greenery plays an important role in the project. It will be added not only to the balconies and terraces but also above the entrance of the parking garage, where an overgrown pergola will be placed and green accents will be added by the parking spaces in The Hague.

Lanvannoi stp01 final screenview 1500
    • Location
    • Den Haag, Bezuidenhout
    • Project type
    • Transformation
    • Previous function
    • Office
    • New or future function
    • 205 apartments + 16 townhouses + commercial
    • Size
    • 15,300 m2 UFA + 950 m2 LFA
    • Architect
    • Geurst & Schulze
  • Lanvannoi stp06 final screen 768
Lanvannoi stp04 final screen 2200
Lanvannoi stp11 final screen 2200
Lanvannoi stp10 final screen 2200

“The residential complex lends a fresh boost to one of The Hague’s most attractive city quarters. The existing building is to be transformed into a variegated construction block that is patterned to reflect the surrounding constructions in the streetscape, breathing life into the roads and alleys. The stately architecture is a great fit with the atmosphere and allure of the Bezuidenhout quarter.”

Jeroen Geurst | Architect Geurst & Schulze